Stellenbezeichnung
Teknisk testare
Beschreibung

Vi söker dig som vill arbeta med tekniskt testande och utforskande testning på ett företag där det även finns möjlighet att utvecklas inom andra affärsområden. Du har teknikintresse och förstår logiska samband mellan IT-system samt har förmåga att se till affärsnyttan hos våra kunder. Som konsult hos våra kunder är det viktigt att du är en “doer” som ser till att saker och ting blir gjorda.

I rollen som teknisk testare är du bekväm och har erfarenhet av att hitta din plats i såväl klassiska projektstrukturer med ett stort mått av vattenfallsmetodik som i ett team i ett agilt initiativ. Du har en förkärlek för att förstå helheten och tänker end-2-end och ser det som lika självklart att sätta dig gärna in i verksamhetsfrågor som att grotta i testdata.

Zuständigkeiten / Hauptaufgaben

Din vardag består av en mix av manuella tester och automatisering med något av de etablerade verktygen på marknaden såsom Postman, SoapUI, ReadyAPI, Selenium. När det gäller manuella tester har du erfarenhet av att jobba både med att exekvera testfall och utforskande test. Inom automatisering är det inte nödvändigtvis du som satt upp ramverket, men du har skaffat dig professionell erfarenhet och jobbat med t.ex. validering.

När du hittar en avvikelse nöjer du dig inte med att rapportera utan har förmåga att och intresse för att gräva under ytan för att komma närmare orsaken till felet.

Inom området databaser är du en bra bit förbi de enklaste SQL-satserna och har du erfarenhet av Datawarehouse och/eller Stored Procedures är det väldigt välkommet.

Qualifikationen / Anforderungen

Vi vill gärna att du

 • Har minst 4 års erfarenhet som teknisk testare
 • Är en social lagspelare
 • Har erfarenhet inom databaser och Rest API
 • Är noggrann och mån om att leva upp till kvalitetsstandard
 • Nyfiken och har vilja att hålla dig uppdaterad
 • Talar och skriver Svenska och Engelska obehindrat.
Unsere Leistungen
 • En miljö där kompetensutveckling och kompetensspridning är viktig.
 • Friheten att vara med och påverka ditt uppdrag.
 • Vår teamstruktur skapar en möjlighet till individuell utveckling på områden utanför ditt uppdrag genom att driva delar internt.
 • Vi har också nätverk där konsulterna utbyter kunskap och diskuterar lösningar på utmaningar de står inför i konsultrollen.
 • Kontor centralt både i Göteborg, Malmö,Sundsvall och Stockholm med flexibla arbetsplatser för våra konsulter.
Kontakt

Är du intresserad av att lämna din ansökan eller om du vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta Michael Albrecht +46 708 39 84 31 eller michael.albrecht@qestit.se.

Arbeitsort
Göteborg

Tillsvidaretjänst på heltid

Ansökan görs via mejl till michael.albrecht@qestit.se.

Close modal window